Close
Aleea Perlei, nr. 6 (CARTIER ALBERT PLOIEŞTI)   107071 - sat Ploieştiori, comuna Blejoi, judeţul Prahova (ROMÂNIA)
Luni - Duminică 8:00 - 20:00

Amortizor pe gaz - calitate germană la cele mai bune preţuri

La noi vei găsi întreaga gamă de produse ale firmei germane Stabilus GmbH şi, dacă ai nevoie de un amortizor pe gaz de calitate, ai ajuns exact unde trebuie. Acestea sunt accesorii versatile cu o vastă aplicabilitate şi le poţi utiliza cu succes în diverse proiecte hobby sau industriale, iar eficienţa este atât de mare încât realizezi că există doar atunci când nu mai funcţionează adecvat.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

Amortizoare pe gaz - de ce ai nevoie de ele

Indiferent dacă este vorba despre construcţia de maşini, de mobilier, de sisteme sau diverse aplicaţii industriale, când vine vorba despre vibraţii, amortizoarele pe gaz STAB-O-SHOC produse de Stabilus sunt exact ceea ce îţi trebuie.

Pe lângă silenţiozitate, amortizoarele pe gaz sunt esenţiale pentru a preveni deteriorarea maşinilor şi a componentelor. De asemenea, aceste accesorii au rolul de a menţine fluxul de lucru şi de mişcare uniforme şi de a proteja piesele componente ale sistemelor din care fac parte.

Sunt piese care conferă confort şi siguranţă în diverse situaţii şi le poţi găsi la noi într-o mare varietate de tipuri, dimensiuni şi accesorii pentru capete. De asemenea, nu necesită întreţinere şi sunt concepute pentru a satisface chiar şi cele mai exigente aşteptări, funcţionând fără probleme perioade îndelungate.

De ce să cumperi de la noi amortizoare pe gaz

  • Suntem distribuitor autorizat de amortizoare pe gaz marca germană Stabilus GmbH din 2005 şi practicăm preţuri avantajoase.
  • Produsele pe care le comercializam îndeplinesc cerinţele standardelor internaţionale şi oferă soluţii pentru orice aplicaţie.
  • La noi vei găsi o gamă diversificată de amortizoare pe gaz, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie pentru proiectul tău.
  • Ne bazăm activitatea pe personal bine instruit, capabil să ofere toate detaliile tehnice necesare şi să asigure consiliere profesională.
  • Întrucât actualizăm constant stocurile, livrarea produselor este rapidă – astfel, clienţii noştri primesc produsele de care au nevoie în timpul cel mai scurt posibil.
  • Partenerul german cu care colaborăm este lider mondial în producerea amortizoarelor pe gaz şi o garanţie pentru calitate şi profesionalism.

Amortizor pe gaz STAB-O-SHOC - caracteristici

Produs de firma Stabilus care este lider mondial în acest domeniu, amortizorul pe gaz STAB-O-SHOC este printre cele mai eficiente. Acesta asigura amortizarea sigură şi fiabilă a mişcărilor necontrolate.

Designul simplu îl face uşor de fabricat, iar acest lucru se reflectă în preţul foarte accesibil la care se poate achiziţiona. Este un produs de calitate care garantează siguranţă şi performanțe remarcabile pe o perioadă îndelungată de timp.

Se găsește în două variante: cu forţa de amortizare pe direcţia tensiunii sau cu forţa de amortizare pe direcţia compresiei.

Amortizoare pe gaz STAB-O-SHOC - soluţia pentru orice aplicaţie

Avem o gamă largă de amortizoare pe gaz şi te putem ajuta să găseşti produsul potrivit pentru aplicaţia ta. Indiferent dacă ai nevoie de o soluţie pentru o aplicaţie hobby sau una industrială, îţi vom fi alături! Te putem consilia şi, totodată, îţi putem asigura expertiza necesară de la instalare şi până la producţia în serie.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

STAB-O-SHOC HD 15

STAB-O-SHOC HD 15 este un amortizor pe gaz standard pentru forțe mici şi capace şi armaturi uşoare. Datorită designului simplu şi a dimensiunilor reduse poate fi uşor de integrat în diverse proiecte. Este dependent de orientarea montajului către trebuie să fie pe verticală. Transmiterea forţei este posibilă pe o singură direcţie de mişcare şi se recomandă dulapurilor de bar sau de bucătărie, cabinelor de depozitare sau capacelor uşoare.

STAB-O-SHOC GD 15

Este un amortizor pe gaz standard pentru forțe mici cu forță suplimentară de extensie. Se poate folosi atunci când se doreşte asistență uşoară. Forţa de extensie rezultată extinde automat tija pistonului şi se poate folosi ca amortizor pentru poziţia finală sau ca frâna de staţionare.

STAB-O-SHOC GD 15 SP

Acesta este un amortizor pe gaz pentru forțe de amortizare mici cu transmisie pozitivă a forței în ambele direcții de mișcare, orientare nespecifică de montare și forță de extensie suplimentară. Întrucât se poate instala în orice poziţie, este preferat de producătorii de mobilier.

STAB-O-SHOC HD 24/29

Este un amortizor pe gaz standard pentru forțe de amortizare mari util în producţia de vehicule, uşi şi trape grele. Îşi găseşte aplicabilitate acolo unde cerinţele de forţă de ridicare sunt mari cum ar fi amortizarea maşinilor de spălat, scaune pentru vehicule utilitare, clapete de evacuare a fumului, capace şi uşi grele cu deschidere verticală, etc.

STAB-O-SHOC GD 24/29

Acesta este un amortizor pe gaz cu piston de separare pentru forțe mari de amortizare în direcția de tensiune și de compresie cu forță suplimentară de extensie. Este util acolo unde trebuie manevrate capace grele şi este nevoie de forţă suplimentară.

STAB-O-SHOC GD 24/29 SP

STAB-O-SHOC GD 24/29 SP este un amortizor pe gaz cu piston de separare cu transmisie în ambele direcţii de mişcare şi forţa suplimentară de extensie, util pentru forțe de amortizare mari pe direcţii nespecifice. Se poate monta pe orice direcţie şi îşi găseşte aplicabilitate în industria auto şi a vehiculelor comerciale.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

Ai nevoie de amortizoare pe gaz? Contactează-ne cu încredere!

În magazinul nostru vei găsi o gamă diversificată de amortizare pe gaz produse de firma germană Stabilus. Toate sunt produse de calitate germană pe care le poţi achiziţiona la preţuri avantajoase. Dacă nu ştii exact de ce model ai nevoie pentru aplicaţia ta, nu ezita să ne suni – te vom consilia cu profesionalism.

Ne poţi suna la numărul de telefon 0720 071 734 sau, dacă preferi comunicarea în scris ne poţi trimite un email la adresa office@arcuricugaz.com – unul dintre reprezentanţii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

Indiferent de volumul comenzii şi de aplicaţie, dacă ai nevoie de amortizoare pe gaz de calitate şi nu ştii ce se potriveşte mai bine necesităților tale nu ezita să ne contactezi!