Close
Aleea Perlei, nr. 6 (CARTIER ALBERT PLOIEŞTI)   107071 - sat Ploieştiori, comuna Blejoi, judeţul Prahova (ROMÂNIA)
Luni - Duminică 8:00 - 20:00

La începutul anilor 60, STABILUS a devenit prima companie din lume care producea amortizoare pneumatice pentru producţia în masă. De atunci, s-au produs peste 1,5 miliarde de amortizoare pneumatice Stabilus.

Primele aplicări în masă au fost la ușile automobilelor și la scaunele rotative, ale căror confort şi fiabilitate au fost îmbunătăţite datorită proprietăţilor amortizoarelor pneumatice.
În timp, amortizoarele pneumatice și-au croit drumul în numeroase aplicații tehnice în toate ramurile industriei ca un element indispensabil de proiectare.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de Arcuri cu gaz, soluții de amortizare și dispozitive POWERISE electromecanice, Stabilus și-a demonstrat experiența de opt decenii în industria automobilelor și în diverse alte sectoare. Arcurile cu gaz, amortizoarele și dispozitivele electromecanice de la Stabilus optimizează deschiderea, închiderea, ridicarea, coborârea, precum și acțiunile de ajustare și protecția împotriva vibrațiilor.

Angajând peste 6.200 de persoane din întreaga lume, compania își are sediul operațional în Koblenz. Stabilus deţine fabrici de producție în 9 țări și își distribuie produsele direct sau prin parteneri, în peste 50 de țări din Europa, America de Nord, Centrală și de Sud, precum și Asia Pacific prin birourile regionale și partenerii de vânzări.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r60974amas/arcuricugaz.com/wp-content/plugins/wp-timelines/inc/functions.php on line 51
  •  - 2014

    Ofertă Publică Inițială realizată cu succes (IPO) STABILUS S.A.

  •  - 2011

    Începe producţia de POWERISE (acuatori) în România

  •  - 2009

    Începe producţia de POWERISE (acuatori) în Mexic